Sampoane si Make-up Farmasi

BB cream o alegere buna oricand

BB cream, prescurtare de la „balsam de frumusețe” sau „balsam pentru imperfecțiuni”, este un produs care are ca prioritate pielea, ceea ce înseamnă că este menit să hidrateze, să lumineze, să protejeze sau să matifieze pielea. BB cream este, practic, un hibrid de îngrijire a pielii și machiaj care face totul. Oferă o acoperire mai transparentă decât fondul de ten, ceea ce este excelent pentru utilizarea zilnică sau pentru oricine care îmbrățișează minimalismul pielii sau iubește acel look fără machiaj, cu machiaj.nuante bb cream

     nuante bb creamFie că ești nou în lumea machiajului sau o pasionată de frumusețe care rămâne la curent cu cele mai tari și mai noi tendințe, probabil că ai auzit de BB cream și CC cream. În timp ce ambele creme sunt alegeri minunate pentru zilele în care vrei să porți un machiaj minim – nu sunt chiar la fel. Înțelegând diferența dintre aceste creme de față, vei putea să o alegi pe cea potrivită pentru preocupările tale de îngrijire a pielii. Mai jos, vom acoperi diferențele dintre BB cream și CC cream și cum

să le folosești, astfel încât să poți determina care este cea mai bună pentru a o adăuga la rutina ta de îngrijire a pielii.  nunate bbcream

Cremele BB sunt super versatile și există formule pentru toate tipurile de piele diferite. Pentru o cremă BB all-in-one este formulată cu vitamina E antioxidantă pentru a netezi textura pielii, a corecta tenul neuniform, în timp ce, hidratează și ascunde imperfecțiunile.

Dacă tenul dumneavostră arată roșu – fie că este din cauza daunelor provocate de soare sau de acnee. Sunt  creme BB ce au o nuanță verde care se transformă într-o nuanță universală pentru a ajuta la reducerea aspectului de roșeață. Datorită multiplelor sale beneficii, puteți sări peste primer și cremă hidratantă și aplicați doar acest singur produs care își schimbă culoarea. Dacă tenul tău pare obosit,  crema BB este formulată cu pigmenți care transformă culoarea, infuzată într-o loțiune ultraușoară, pentru a ajuta la revigorarea aspectului pielii obosite. Împrospătează aspectul pielii obosite, corectează aspectul pielii pentru un ten cu aspect uniform și hidratează pentru o hidratare pe tot parcursul zilei.

nuante cc cream

Point: Pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când folosiți o cremă BB, folosiți un burete de estompare a machiajului, deoarece acesta va oferi un finisaj mai natural, fără cusur, permițând pielii dvs. să arate ca o piele.

Ce este CC Cream?

„CC” din CC cream înseamnă corector de culoare sau corector de ten. Aceasta neutralizează aspectul imperfecțiunilor prin utilizarea culorilor opuse una față de cealaltă pe roata culorilor (de exemplu, verdele anulează roșul). În loc să folosiți un corector de culoare și un fond de ten diferite, puteți avea grijă de toate nevoile dvs. de corectare a culorii și de acoperire cu un singur produs. În zilele în care nu doriți să purtați o tonă de machiaj sau sunteți presată de timp, CC cream vă vine la îndemână. Oferind mai multă acoperire decât cremele BB, cremele CC tind să aibă formule mai groase, mai grele și pot ajuta la mascarea oricăror imperfecțiuni, cum ar fi petele întunecate sau roșeața, pe care vrei să le ții ascunse. Căutați o cremă CC care este, de asemenea, formulată cu protecție solară cu spectru larg, astfel încât să puteți elimina încă un pas în rutina zilnică de îngrijire a pielii. aplicare cc cream

Estomparea este un pas crucial pentru a obține un finisaj fără cusur, așa că, indiferent dacă decideți să aplicați crema CC cu degetele sau cu un blender de machiaj, neteziți-o pe față cu mișcări circulare și măriți gradul de acoperire după cum este necesar. În loc să aveți nevoie de o varietate de produse care acționează toate pe zone diferite (având nevoie de o cremă verde pentru a anula imperfecțiunile roșii sau de un corector galben pentru pungile întunecate), crema CC poate avea grijă de toate. Acest lucru le face un produs all-in-one excelent pentru a ascunde petele întunecate, roșeața sau hiperpigmentarea.

Care este diferența dintre BB & CC cream?

Singurele diferențe reale sunt textura și finisajul și depind de ceea ce are nevoie pielea ta, așa că verifică mai sus. Cremele CC cream oferă de obicei o acoperire mai mare decât o BB cream, dar au o textură mai ușoară decât un fond de ten. Ambele sunt companionul perfect pentru a călători undeva unde este cald, deoarece sunt mai ușoare decât fondul de ten obișnuit.

diferenta dupa aplicare bb cream

Atât BB, cât și CC pot fi purtate în același mod, așa că pur și simplu adăugați puțin în arma pe care o alegeți și aplicați produsul pe piele. La fel ca în cazul fondului de ten, aplicați-l în continuare pe gât și, dacă simțiți că aveți nevoie, adăugați o pudră ușoară deasupra pentru a-l ajuta să se fixeze.

  CC cream funcționează cel mai bine pe:

– Pielea grasă – vor amorsa și ascunde, ceea ce le face să fie potrivite pentru pielea grasă

Piele cu imperfecțiuni – te va ajuta să ascunzi acele zone

Piele sensibilă – la fel ca BB cream, există o mulțime de creme CC cremă special concepute pentru pielea sensibilă

  Ce zici de crema hidratantă colorată?

Când te gândești la BB și CC cream, gândește-te la un fond de ten cu adaos de cremă hidratantă. Crema hidratantă colorată este opusul – gândește-te la o cremă hidratantă cu puțin fond de ten adăugat pentru a-ți oferi o acoperire superbă și transparentă. Îți vor potoli setea pielii în timpul verii și vor funcționa ca o bază excelentă iarna, atunci când ai nevoie de un plus de hidratare. Nuanța vă oferă o strălucire naturală și vă poate ajuta să acoperiți orice mici zone cu probleme.  Așadar, ori de câte ori te grăbești sau vrei să dai pielii tale o pauză de la fondul de ten, sări peste câțiva pași de înfrumusețare și folosește BB sau CC cream-ul ales de tine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *