Sampoane si Make-up Farmasi

Cum prevenim ridurile?

Masajul

Odata crema intinsa pe suprafata obrazului, pornim cu cele trei degete de la ambele miini (aratatorul, mijlociul si inelarul) intr-un efleuraj delicat de sub barbie, de o parte si de alta a obrazului in jurul gurii, in miscari laterale, gen foarfeca, si circulare (muschiul orbicular al gurii este rotund, ca si cel al ochilor). Urcam pe pometi, continuam cu nasul si aripile lui, apoi pe pleoapele superioare si inferioare, in miscari circulare, masam fruntea in masari laterale si intre sprincene, continuind in jurul ochilor, de la coada lor spre nas, in tamponari foarte fine, cu virful degetelor Ia coada ochiului, acolo unde ridurile sint in evantai (laba gistii).

Apoi pe linia santului nazo-labial in spirala, spre maseter. De la maseter, trecem pe barbie si sub barbie, in linie perpendiculara si in linie orizontala, tot cu miscari circulare. Nu ocolim ceafa si gitul. Miscarile vor fi de asemenea laterale si de sus in jos.

La sfirsit; putem aplica o masca de castraveti proaspeti, pentru tenurile iritate si inrosite, de portelan (caolina coloidala) sau alte masti vitaminizante, dupa natura tenului, iar pe ochi comprese cu musetel sau de albastrele. Dupa 20 de minute, spalam obrazul cu ceai de musetel, aplicindu-se cateva comprese caldute.

Seara nu mai ungem obrazul, pentru a-i da posibilitatea sa respire ; numai in jurul ochilor intindem un usor strat de crema antirid.

SET DE INGRIJIRE AGE REVERSIST

Setul conține:

Gel exfoliant 80ml
Serum 30ml
Loțiune hidratantă 30ml
Cremă de ochi 15ml

 

Click pentru reducere

 

Totodata este recomandabil ca masajele cu aparate electrice sa fie facute de catre cosmeticiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *