Sampoane si Make-up Farmasi

Cum sa-mi corectez nasul prin machiaj?

Machiajul corector al fruntii

 

Fruntea detine un rol important in ansamblul figurii. O frunte ingusta la o fata prelunga va aparea complet disjr portionata, dupa cum o frunte prea mare la o fata mica va da aparenta unei figuri deformate.

 • Fruntea prea mare. Daca este prea larga se va aplica un fond de ten mai inchis la timple, daca este prea mare sau prea bombata se va aplica pe intreaga regiune un fond de ten mai inchis. Pudra, la fel, va fi de nuanta mai inchisa. Sprincenele vor fi trasate cit mai inalte si cit mai groase.Coafura va putea, de asemenea, corija acest neajuns daca o vom purta indreptata mult spre frunte.
 • Fruntea prea mica, prea ingusta. Un procedeu destul de accesibil de marire a unei frunti inguste este cel de epilare cu ceara, in felul acesta dega- jindu-se o portiune, dupa cum o dorim, mai mare sau mai mica.Fondul de ten va fi mai deschis decit cel pentru restul fetei, la fel si pudra. Sprincenele vor fi trasate foarte fin, usor arcuite, mai mult orizontale si ascendente.

 

Machiajul corector al nasului

Nasul trebuie sa fie proportional cu intreaga figura. Un nas perfect se intilneste mai rar.

 • Nasul prea mic la un obraz oval si prelung strica aspectul, de aceea corijarile au o importanta deosebita. Astazi tot mai multe-persoane recurg la chirurgia estetica operindu-si nasul, care nu poate fi corectat prin machiaj,

Machiajul corector al nasului: in retusul nasului un rol important il joaca sprincenele si gura, contribuind la imbunatatirea aspectului vizual.

 • Nasul mare. Se umbresc aripile nasului cu un fond de ten inchis care se intinde cu degetul ca sa se estompeze perfect, iar pe linia mediana, se aplica un fond de ten mai deschis. Se pudreaza cu o pudra cenusie.

Sprincenele pot fi groase, dar departate una de alta si alungite.Gura usor arcuita, carnoasa. Cu ajutorul rujului de buze se va accentua V-ul de la mijlocul buzei superioare. Fardul de obraz se va aplica cit mai departe de nas.

 • Nasul mic, subtire. Pe aripile nasului, dupa ce s-a aplicat fondul de ten, se intinde putin fard anticearcan, procedindu-se la fel si in partea de sus a nasului (spre frunte).Sprincenele vor fi cit mai apropiate si foarte subtiri.Gura va fi mai arcuita, buza superioara se deseneaza putin peste conturul ei natural.
 • Nasul lung. Fondul de ten mai inchis se va aplica pe virful si aripile nasului (fig B8 b).
 • Nasul deviat. Pe partea deviata, adica cea convexa, se aplica un fond de ten de culoare inchisa, iar pe partea concava, unul de culoare deschisa
 • Nasul in trompeta. Fondul de ten inchis se aplica pe partea inferioara a virfului nasului

 

Machiajul corector ai barbiei

Barbia proeminenta va fi diminuata aplicind un fond de ten si o pudra mai inchise la’ culoare).

 • Barbia nereliefata se va machia aplicind un fond de ten deschis pe virful barbiei, iar in regiunea submentoniera si pe git, un fond de ten mai inchis. Pudra va fi, de asemenea, intr-o nuanta mai deschisa. Virful barbiei se poate atinge cu putin fard de obraz
 • Barbia prea lunga se va machia cu un fond de ten si o pudra de nuanta mai inchisa
 • Barbia dubla. Sub maxilarul inferior se va aplica un fond de ten inchis, iar pe restul gitului o nuanta mai deschisa

Machiajul corector al gatului

 • Gat ul scurt si gros va fi corijat folosind un fond de ten si o pudra de culoare mai inchisa.
 • Gitul lung si subtire va fi corijat folosind nuantele deschise.

 

Corector lichid VFX Pro

Descriere Produs

Ușor de aplicat, datorită texturii sale cremoase, pudrate, oferă un fi nisaj mat, în timp ce hidratează pielea cu ingredientele sale active. Corectează imperfecțiunile, precum cearcănele și roșeața, cu pensula sa voluminoasă, care oferă o acoperire completă și un mod de utilizare facil. Ajută la netezirea și reducerea aspectului liniilor fi ne, ridurilor și porilor. Ajută la crearea unui aspect mai tânăr al pielii.

Instrucţiuni De Utilizare

Aplicați puncte mici sub ochi sau pe zonele necesare cu vârful degetelor, un burețel de machiaj sau o pensulă pentru corector..

Click pentru reducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *