Sampoane si Make-up Farmasi

Masajul cu ventuze este eficient pentru slabit?

Este masajul cu ventuze eficient pentru slabit ?

Pentru a optimiza la maximum o cura de slabire, ne gandim adesea sa apelam si la cremele anticelulitice, atat de raspandite acum pe piata, dar si la masajul cu ventuze masaj realizate in acelasi scop.  Ventuze de masaj de calitate gasiti pe magazinul  www.produsemasaj.ro/ventuze-pentru-masaj/

Practicat la saloanele de infrumusetare sau acasa, acest tip de masaje castiga din ce in ce mai mult teren.

Spuneti la revedere pielii cu aspect de portocala

Ca tratament, realizat de un profesionist sau acasa, masajul de slabire ofera beneficii reale celor care doresc sa-si sculpteze si sa-si intareasca corpul.

Un masaj de slabire bun cu ventuze terapeutice ajuta nu doar la pierderea kilogramelor in plus, ci, in egala masura, favorizeaza si eliminarea celulitei. Mai ales ca acest procedeu este eficient in anumite zone, cum ar fi burta, coapsele, soldurile si fesele, in care eliminarea grasimilor este foarte dificila.

Nu este, insa, vorba despre o metoda de relaxare deoarece, pentru a avea efect, masajele pentru slabire, prin miscari specifice, efectuate adesea la presiune crescuta, sunt “rupte” depozitele de grasime. Presiunea crescuta este realizata de succtiunea ventuzei.

Asadar, fiecare actiune efectuata va activa drenajul limfatic, ajutand organismul sa elimine mai bine toxinele si sa detoxifice corpul, astfel ca, dupa fiecare sesiune de masaj, va veti simti mult mai bine.

Mai ales daca aveti probleme cu balonarea sau cu retentia de apa, masajul de slabit cu ventuzele de silicon este recomandat. Studiile arata ca, dupa 15 astfel de sedinte, este posibil sa pierdeti si doi centimetri in talie.

Cu  toate acestea, nu trebuie sa uitati nici de alimentatia sanatoasa, nici de activitatea fizica.

Automasajul cu ventuze de masaj

Tehnica de masaj pentru slabire are un mare atu, si anume este la indemana oricui. O putem face noi insine, executand miscarile ( aproape) oriunde si oricand. O ventuza de masaj o putem lua cu noi si in concediu si in orice alta deplasare.

Mai mult, in comert sunt disponibile mai multe tipuri de dispozitive care vin in ajutorul celor care vor sa apeleze la aceasta metoda de slabire, unul dintre acestea fiind vetuzele anticelulitice.

De aceea, dar si pentru ca este mai avantajos din punct de vedere economic, automasajul anticelulitic este o optiune pentru din ce in ce mai multe persoane.

Masajul este eficient, dar nu in orice conditii

Chiar daca masajul cu ventuze din silicon ajuta la imbunatatirea dimensiunilor corporale, nu este suficient pentru o pierdere in greutate semnificativa. Daca nu se acorda o atentie sporita dietei si activitatii fizice, sesiunile de masaj nu vor mai fi la fel de eficiente.

Dupa cum spuneam, masajele de slabire faciliteaza eliminarea toxinelor si combaterea retentiei de apa, de aceea, pentru a obtine un efect optim, este bine sa se practice masajul acasa, in fiecare zi, dimineata si seara, daca este posibil.

Prin adoptarea actiunilor corecte, cu ventuze pentru masaj de la produsemasaj.ro veti obtine rezultate pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *