Sampoane si Make-up Farmasi

Ridurile de la ochi si cearcanele

Ridurile de la ochi si cearcanele

 

Pentru ca pielea este extrem de subtire si delicata in jurul ochilor, trebuie sa aplicam, dimineata si seara, un strat de crema grasa si hidratanta, cu un continut bogat in substante nutritive naturale. Desele clipiri ale ochilor, mai mult sau mai putin fortate de o lumina prea puternica (uneori unele femei, dintr-o cochetarie prost inteleasa clipesc prea des), de o lumina prea slaba sau de expunerile lungi la soare, apoi vintul, frigul, gerul, lipsa unei creme zilnice care sa hraneasca pielea din jurul ochilor ori continua oscilatie a greutatii corporale — cu ingrasari si slabiri bruste si repetate, supun epiderma la intinderi si destinderi brutale.

Astfel, cand volumul obrazului descreste prin slabire, plusul de piele face cute pronuntate. . .

Iata, deci, cum se nasc ridurile prin slabire sau printr-o prea mare mobilitate a inimicii obrazului.

 

Uneori, din nervozitate, ridicam prea des muschii fruntii, incruntind sprincenele, ori razind sau necajindu-ne, lasam colturile gurii in jos, gest repetat care face brazde adinei in pielea obrazului nostru. Aceste riduri sunt de expresie si unele dintre ele marcheaza chiar personalitatea noastra.Rasul produce riduri la coada ochilor, dar este infinit mai bine pentru sanatatea noastra sa radem, chiar daca facem citeva mici pliuri, decit sa stam fara expresie, intr-o impietrire ca de sfinesi, de frica ridurilor.

Cearcanele care inconjoara ochiul ca un semicerc si uneori intuneca toata portiunea de sub ochi, apar din cauze endocrine (deranjamente ale glandelor cu secretie interna), din motive de nesomn, de oboseala excesiva, sau din abuz de alcool cri, pur si simplu dintr-o hrana continua foarte suculenta si nerationala. Atunci cind cearcanele sint prea proeminente, trebuie sa cercetam daca nu cumva rinichii nostri au unele deficiente de functionare.Se vor face analizele de rigoare si o cura buna de zeama de morcovi rasi, cruzi sau fierti, suc de fructe. Alimentatia va fi bogata in legume verzi si radacinoase. De asemenea, brinza de vaca proaspata, cruditati, o cana de lapte seara, inainte de culcare (pentru cine il suporta bine) coloreaza singele cu un rosu viu, il subtiaza eliminind toxinele.Cu aceste „medicamente naturale, se regenereaza celulele, tenul apare neted si proaspat, cearcanele devin mai palide, aproape invizibile.

Putem face cearcanele invizibile si prin machiaj. Vom pensula cu un fard foarte deschis — gras sau compact — interiorul, care apare ca o brazda intunecata. Prin culoarea deschisa a fardului ii creem lumina si o suprafata neteda.In comert se gasesc mici batoane de fard anticearcan cu o buna putere de acoperire.

 

Crema de ochi Resurface

Ingrediente cheie

Extract de Chlorella Vulgaris – antioxidant natural bogat în luteină, care crește gradul de hidratare a pielii și o protejează de acțiunea dăunătoare a radicalilor activi. Reduce apariția ridurilor și îmbunatățește calitatea pielii.

Extract de frunze de cicoare – ingredient botanic cu eficacitate clinică, similar cu retinolul, care contribuie la refacerea suprafeței pielii, sporindu-i vitalitatea si frumusețea.

Tenul va arăta mult mai tânăr și mai luminos. Complex PCA – factor extrem de important în hidratarea naturală a pielii, prin menținerea nivelului optim de hidratare și rezistență împotriva factorilor externi. Niaciamida – îmbunătățește vizibil luminozitatea pielii.

Instrucţiuni De Utilizare

Aplică o cantitate mică de produs în zona ochilor folosind degetul inelar, dimineața și seara. ;.

Click pentru reducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *